De 3 richtlijnen

Tijdens onze behandelingen vinden wij het belangrijk niet uit het oog te verliezen waar het voor ons om gaat, namelijk; het verhelpen van uw klacht! Deze richtlijnen geven weer wat u van ons kan verwachten en luiden als volgt: "u kunt van ons verwachten dat";

1. Wij binnen maximaal 3 tot 5 behandelingen resultaat behalen.
Resultaat wilt zeggen verbetering van de klacht en niet dat het opgelost is. 3 tot 5 behandelingen is afhankelijk van de klacht. 

2. Wij zo snel mogelijk de behandelfrequentie afbouwen indien mogelijk. Wanneer de klacht zo goed als weg is gaat de frequentie omlaag om te zorgen dat het lichaam zich aanpast aan de nieuwe situatie en behandelen niet meer nodig is.

3. Wij afscheid nemen wanneer na 3 tot 5 behandelingen geen resultaat is bereikt. Resultaat wilt zeggen verbetering van de klacht en niet dat het opgelost is. 3 tot 5 behandelingen is afhankelijk van de klacht. 

Onze behandelaanpak

Een behandeling bij Massagetherapie BETER begint met het achterhalen van een mogelijke oorzaak. Dit wordt vastgesteld na het intake gesprek, het uitvoeren van testen en observatie van de stand van het lichaam. Het komt veel voor dat er meerdere oorzaken mogelijk zijn voor een klacht.

 

Wanneer een goed beeld is verkregen van de situatie wordt een behandeling ingezet vanuit de op dat moment besproken oorzaak. Dit zal gebeuren door middel van diverse manuele behandeltechnieken die voornamelijk werken op het bewegingsapparaat van het lichaam. Per klacht en per persoon kunnen deze behandeltechnieken verschillen.

 

De behandeling is altijd gericht om de verstoring in het lichaam te verhelpen.Deze verstoring omvat altijd meer dan alleen de plek waar de pijn of klacht tot uiting komt. Hierdoor wordt altijd een groot deel van het lichaam behandeld.