Vergoeding & prijs

Een behandeling duurt 50 minuten en kost 70 euro. De betaling vindt na de behandeling contant of met PIN plaats. U krijgt vervolgens een factuur via de mail,  welke naar de verzekering kan worden gestuurd. Onze praktijk bevindt zich op de eerste verdieping.

 

Massagetherapie BETER is aangesloten bij beroepsvereniging BATC. De vergoedingen verschillen per verzekeraar en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Wij raden u altijd aan contact op te nemen met uw zorgverzekeraar om er zeker van te zijn dat uw behandeling wordt vergoed. Hoe nuchter wij ook zijn, wij worden vergoed onder natuurgeneeswijzen, dus vraag hiernaar bij uw verzekeraar! 

 

* Annuleren van een afspraak is geen probleem wanneer dit minimaal 24 uur van te voren gebeurd. Binnen 24 uur wordt een behandeling in rekening gebracht.

Therapievormen

Voor een volledige uitleg per therapievorm verwijzen wij naar de documenten welke in het groene vlak hiernaast staan. Per behandeling wordt een keuze gemaakt uit deze behandel mogelijkheden om te komen tot de optimale behandeling voor uw klacht.