Verhalen van klanten

Commentaren: 13
 • #13

  Wil P. (maandag, 10 december 2018 17:39)

  Ik kwam bij Jolanda met behoorlijke schouderklachten,na 5 behandelingen en de nodige oefeningen, kon ik weer normaal functioneren. Dank je wel Jolanda,

 • #12

  Merijn (woensdag, 17 oktober 2018 16:51)

  Massage beter in Heemskerk heeft me echt goed geholpen!
  Heb al jaren last van hoofdpijn dat komt uit mijn schouders, sinds ik veel advies en behandelingen heb gehad van Jolanda, ben ik zo goed als klachten vrij!!
  Heel blij met dit adres!

 • #11

  Dirk (woensdag, 08 november 2017 18:51)

  good site, thanks

 • #10

  Ancelle Jansen (maandag, 24 juli 2017 15:03)

  Door het vele werken, sporten en lesgeven had ik erg veel last van mijn rug, nek en schouders. Door de positieve reacties van deze massage therapie ben ik hier terecht gekomen.
  Na 2 behandelingen was ik gelijk van mijn klachten af. Ik werd prettig geholpen en ik vond het interessant om te weten waar mijn pijn vandaan kwam en wat ze precies deden om mijn pijn te verminderen. Alles werd duidelijk uitgelegd en ik kan weer op mijn eigen manier werken en sporten.

 • #9

  Sabine Zandstra (dinsdag, 04 juli 2017 19:16)

  Al van kleins af aan heb ik last van erge migraine. Ik slikte veel medicijnen maar niks hielp. Ik ben nu 4x behandeld en heb sindsdien helemaal geen migraine meer gehad! Ook zit mijn nek en rug een stuk losser.

 • #8

  Liane (maandag, 26 juni 2017 21:20)

  Na vele jaren pijn, niet doorslapen... nu na 6 behandelingen, bekken recht, heup op zijn plek, en mijn fascie die alles in ere herstelt ... ik slaap door, ik loop op mijn hakken.. openbaring. Deskundig, professioneel met een vleugje humor en respect.

 • #7

  Gerda de wit (donderdag, 22 juni 2017 14:47)

  Zeer goede resultaten behaald geen klachten meer van mijn nek schouder en rug

 • #6

  Cathy (woensdag, 21 juni 2017 08:47)

  Lange tijd heb ik pijn gehad tussen mijn schouderbladen en onderrug.Het was niet meer uit te houden.Via internet vond ik massagetherapie beter en heb ik een afspraak gemaakt.Al na 3 behandelingen had ik geen pijn meer.Wat is dat fijn om nu na 8 behandelingen pijn vrij door het leven te gaan!Jolanda super bedankt en ik raadt iedereen aan om een afspraak te maken,het werkt echt!!

 • #5

  Hans v Beusekom (maandag, 16 januari 2017 18:06)

  Een aantal jaren loop ik met een versleten heup en knie. de pijn werd heviger en kon bijna mijn werk niet uitvoeren. Sinds vorig jaar onder behandeling ( Bowen ) van Barend. Zat ik eerst op 10 op de pijn schaal, nu nog maar op 1, en mooier nog ik kan mijn werk weer "normaal " uitvoeren.

 • #4

  Ton Hilhorst (vrijdag, 13 januari 2017 14:36)

  Ging met heel veel pijn in m''n rug naar Jolanda en binnen een half uur was ik weer pijnvrij weg.
  Ze is aan te raden aan iedereen met pijn in zijn lijf. Super!

  Bedankt en met vriendelijke groet, Ton Hilhorst

 • #3

  Karlien Stengs (maandag, 02 januari 2017 15:23)

  Al een aantal jaar had ik bijna elke week wel hoofdpijn. Met stress werd het migraine. De chiropractor hielp niet en wekelijks aan de ibuprofen is ook niet echt goed voor je. Sinds ik bij Barend ben geweest heb ik al een aantal weken/maand geen hoofdpijn gehad. We beginnen nu met afbouwen, heerlijk om hoofdpijn vrij te zijn.
  Laatst wakker geworden met een stijve nek, diezelfde dag naar Barend gegaan. Na een massage was de stijfheid de volgende dag veel minder.

 • #2

  Erna Ariens (maandag, 02 januari 2017 15:22)

  Ik ben sinds kort onder behandeling met rug , schouder , arm klachten.
  Jaren regelmatig klachten, nu bijna pijnvrij .

 • #1

  Michel Burgos Perez (maandag, 02 januari 2017 15:22)

  Een kleine intro, ik heb al jaren last van mijn linker arm de aanhechting tussen boven en onder arm om precies te zijn.
  Na diverse doktersbezoeken ben ik aller eerst uitgekomen bij de fysiotherapeut om oefeningen te volgen en dry needling te ondergaan. Dit heeft voor mij helaas niet geholpen en krijg het advies mee om rustig weer te gaan fitnessen(het zal vanzelf wel beter worden..)
  Nu ben ik sinds augustus in behandeling bij Barend Hollenberg waar ik via een vriend van mij terecht ben gekomen.
  Nu 3 maanden verder ben ik zeer positief over wat het mij al gebracht heeft, natuurlijk ben ik er van bewust dat het tijd nodig heeft aangezien ik al erg lang met de klacht rondloop. Ik kan nu tenminste mijn gym sessie afmaken echt top!
  Je wordt super goed en klantvriendelijk geholpen, ook hangt er een zeer ontspannen zweer tijdens de behandeling. In het kort een aanrader!