Verhalen van klanten

Commentaren: 16
 • #16

  Birgitte (donderdag, 23 mei 2019 18:09)

  Jolanda is een doorpakker die precies de vinger(s) op de juiste plek weet te leggen. Niet verwacht maar toch van mijn klachten afgekomen.

 • #15

  Jacqueline (woensdag, 10 april 2019 22:16)

  Jolanda heeft mijn hoofdpijn zo goed als weg gekregen binnen enkele behandelingen. Daar waar ik al jaren en vooral de laatste paar maanden dagelijks met hoofdpijn liep en medicijnen slikte, sinds ik bij haar onder behandeling ben, maar 1 x een pil geslikt in 4 weken tijd. Goede tips gekregen! Dus heel dankbaar dat zij op mijn pad gekomen is. ��

 • #14

  Sanna (dinsdag, 12 februari 2019 23:06)

  Na 5 behandelingen bij Jolanda eindelijk verlost van een jarenlang probleem van vastzittende schouders & nek. Ik kan het iedereen aanbevelen.

 • #13

  Marjan (donderdag, 24 januari 2019 11:13)

  Na vele jaren van verschillende therapieën, die maar kort effect hadden, ben ik twee jaar geleden bij Massagetherapie Beter gekomen. Ik had last van rug- en nekklachten, stijve benen, enkelklachten en tintelingen in de benen. Jolanda heeft veel op het bindweefsel gewerkt, het bekken rechtgezet en nog meerdere massagetechnieken gebruikt. Het hele lijf wordt onderhanden genomen. Nu na twee jaar gaat het goed en kom nu alleen nog voor een onderhoudsbeurt. Jolanda luistert goed naar je klachten en gaat daar dan ook mee aan de slag. Omdat ik al heel veel jaren klachten had heeft het wel even geduurd voor ik klachtenvrij was. Het eerste jaar ongeveer 15 behandelingen en het tweede jaar ongeveer 12 behandelingen. Het is zeker een aanrader om hier eens een afspraak te maken.

 • #12

  Lieke van Rixel (woensdag, 23 januari 2019 20:06)

  Ik heb al geruime tijd rugklachten en hiervoor diverse therapieën gehad zonder resultaat. Bij Massagetherapie Beter merk ik na de eerste behandeling direct verbetering. Jolanda luistert goed naar je klacht en gaat erg doelgericht te werk en is zeer vakbekwaam. Hierbij wordt aandacht aan je hele lichaam besteedt. Deze therapie geeft mij enorm verlichting en is een echte aanrader.

 • #11

  Laura (woensdag, 09 januari 2019 20:35)

  Had 10 weken geleden veel last van rug schouders en nek. Door een vriendin ben ik bij Jolanda beland. Na 10 sessies ben ik weer als herboren. Het was af en toe afzien, maar het heeft zeker resultaat gehad. Bedankt Jolanda.

 • #10

  Monique (woensdag, 02 januari 2019 11:23)

  Het is alweer enige maanden geleden dat ik therapie heb gehad van Jolanda ivm nachtelijke beenkrampen. Na een behandeling (soms best pijnlijk :-)) ging het elke week steeds beter. Ik kan nu nog steeds zeggen dat ik er nog bar weinig last van heb, ik voel mij er erg goed bij. Ik kan iedereen aanraden die last heeft van beenkrampen (geen ervaring met andere problemen) maak gebruik van Massagetherapie Beter!

 • #9

  Wil P. (maandag, 10 december 2018 17:39)

  Ik kwam bij Jolanda met behoorlijke schouderklachten,na 5 behandelingen en de nodige oefeningen, kon ik weer normaal functioneren. Dank je wel Jolanda,

 • #8

  Merijn (woensdag, 17 oktober 2018 16:51)

  Massage beter in Heemskerk heeft me echt goed geholpen!
  Heb al jaren last van hoofdpijn dat komt uit mijn schouders, sinds ik veel advies en behandelingen heb gehad van Jolanda, ben ik zo goed als klachten vrij!!
  Heel blij met dit adres!

 • #7

  Dirk (woensdag, 08 november 2017 18:51)

  good site, thanks

 • #6

  Ancelle Jansen (maandag, 24 juli 2017 15:03)

  Door het vele werken, sporten en lesgeven had ik erg veel last van mijn rug, nek en schouders. Door de positieve reacties van deze massage therapie ben ik hier terecht gekomen.
  Na 2 behandelingen was ik gelijk van mijn klachten af. Ik werd prettig geholpen en ik vond het interessant om te weten waar mijn pijn vandaan kwam en wat ze precies deden om mijn pijn te verminderen. Alles werd duidelijk uitgelegd en ik kan weer op mijn eigen manier werken en sporten.

 • #5

  Sabine Zandstra (dinsdag, 04 juli 2017 19:16)

  Al van kleins af aan heb ik last van erge migraine. Ik slikte veel medicijnen maar niks hielp. Ik ben nu 4x behandeld en heb sindsdien helemaal geen migraine meer gehad! Ook zit mijn nek en rug een stuk losser.

 • #4

  Gerda de wit (donderdag, 22 juni 2017 14:47)

  Zeer goede resultaten behaald geen klachten meer van mijn nek schouder en rug

 • #3

  Cathy (woensdag, 21 juni 2017 08:47)

  Lange tijd heb ik pijn gehad tussen mijn schouderbladen en onderrug.Het was niet meer uit te houden.Via internet vond ik massagetherapie beter en heb ik een afspraak gemaakt.Al na 3 behandelingen had ik geen pijn meer.Wat is dat fijn om nu na 8 behandelingen pijn vrij door het leven te gaan!Jolanda super bedankt en ik raadt iedereen aan om een afspraak te maken,het werkt echt!!

 • #2

  Ton Hilhorst (vrijdag, 13 januari 2017 14:36)

  Ging met heel veel pijn in m''n rug naar Jolanda en binnen een half uur was ik weer pijnvrij weg.
  Ze is aan te raden aan iedereen met pijn in zijn lijf. Super!

  Bedankt en met vriendelijke groet, Ton Hilhorst

 • #1

  Erna Ariens (maandag, 02 januari 2017 15:22)

  Ik ben sinds kort onder behandeling met rug , schouder , arm klachten.
  Jaren regelmatig klachten, nu bijna pijnvrij .